Szabó Viktor

Photography blog

Erre fogjuk cserélni az Instagramot?
Erre fogjuk cserélni az Instagramot?

Valljuk be, kezd a facebook és az instagram felett eljárni az idő. Egyszer minden "jónak" vége szakad, ezért mostanáan minden induló oldalon jelen vagyok. Ennek kapcsán futottam ma bele egy cikkbe ahol a VERO nevű appot emlegették, mint lehetséges utódot.

...

Mi történik 2018-ban?
Mi történik 2018-ban?

fine-art-photography-awards-fapa-2018-international-competition.jpg

Tudom, sokan nem szeretnek olvasni, viszont most még erősebbnek érzem írásban közölni az újdonságokat. Később majd videózhatunk ha úgy alakulnak a technikai dolgok. 2018-at írunk, boldog új évet mindenkinek!

...

Lightroom alternatíva most INGYEN!
Lightroom alternatíva most INGYEN!

6014032_attach.jpeg

Kevesen tudják, de a nagy Adobe vállalat mellett ami ugyebár a Photoshopot és a Lightroomot gyártja, léteznek más képfeldolgozásra és utómunkára tervezett programok. Ezek közül hoztam most egy olyan programot ami most 40 napig ingyenesen "megvásárolható".

...

10 elcsépelt fotós mondás
10 elcsépelt fotós mondás

 

Mind hallottunk már fotózás vonatkozásban olyan blődséget, vagy irritáló kifejezést, amitől a legszívesebben felrobbantunk volna. „Így én a telefonommal is tudok fényképezni”, „Mosolyogj, itt repül a kismadár!” és társaikra gondolok elsősorban, de biztos vagyok benne, hogy te is tudnád folytatni a felsorolást. Az slrlounge.com szerzője összeszedte a tíz legidegesítőbb ilyen „mondókát”, íme:

...

Profi fotóst béreltek, ez lett a vége!
Profi fotóst béreltek, ez lett a vége!

Ha az ember lakodalmat szervez, kajával, itallal és fotóssal sose spóroljon. Utóbbi azért is fontos, mert a nagy eseményt később visszanézve nem mindegy, hogy miért sírunk. A szépségtől, vagy a takony munkától, ami munkának sem nevezhető.

...

Facebook oldaldoboz

Top 5

  1. REKORD képmegtekintés!
  2. Lightroom alternatíva most INGYEN!
  3. Erre fogjuk cserélni az Instagramot?
    Erre fogjuk cserélni az Instagramot?

    Kihívója akadt a Facebooknak és az Instának.

  4. Mi történik 2018-ban?
  5. Miért ne járj fotóssal?